Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Bortom IT - ett ESM-verktyg

Ett ESM-verktyg

Marval MSM sågs ursprungligen som ett verktyg för IT-tjänster. Våra kunder insåg att verktyget kunde vara en lika effektiv lösning när den användes i andra områden i organisationen som kräver service och support.

Marvals MSM används för tjänster som:

HR - perfekt för hantering av HR-förfrågningar. Med en snabb och lättanvänd webbportal med självbetjäning möjliggörs förfrågningar och ändringar som ska hanteras och godkännas. Allt från en löneförfrågan till att boka en utbildning.

Delade tjänster - idealisk för organisationer som vill distribuera en gemensam service-strategi. MSM erbjuder säker partitionering med omfattande funktioner för revision och åtkomst.

Fleet Management - alla fordonsrelaterade problem, inklusive uppdelningar, skador, leverans av delar och tillbehör samt resursplanering kan och hanteras med MSM. Livscykeln för ett fordon är fullt dokumenterat, granskat och kan rapporteras.

Anläggningsförvaltning - För byggnadsunderhåll och bredare förvaltning av företagets egendom är underhållsuppgifter enkelt planerade, hanterade och tilldelade. MSM självbetjäningsportal möjliggör snabb registrering, spårning och kommunikation av förfrågningar antingen från en PC eller en mobil. Allt från en felaktig generator, radio mast eller ett trasigt fönster kan rapporteras.

Transporttjänster - för en offentlig sektor kan MSM hjälpa till att säkerställa att dagliga transportbehov hos över 12500 studenter från 76 skolor är uppfyllda. MSM används för att registrera och spåra alla problem inklusive resefördröjningar, avstängda vägar samt olyckor och ger noggranna rapporter om leverans och utförande. Lätt att konfigurera regler för att säkerställa att förfrågningar hanteras på bästa möjliga sätt, så att ingenting försvinner, ignoreras eller glöms.

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov