Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Nyheter och uppdateringar

Frukostseminarium 2018 - VAD till HUR genom att GÖRA

IT-sektorn har de senaste decennierna gjort otaliga försök att kopiera industrins framgångsrika effektiviserings- och kvalitetsförbättringsmodeller – automation, Lean, m m. Ansatserna har varit goda, men ändå har IT haft svårt att få till en verklig förändring och nå samma positiva effekter på produktivitet och kundnytta som man visar upp inom industrin. En vanlig uppfattning vi ofta möter i branschen är att ”inget hänt på 15 år”.

I en serie kostnadsfria frukostseminarium kommer vi på Marval Nordic att belysa vad som ”inte hänt”, varför och hur vi kan få saker att hända.

Seminarierna kommer att kretsa kring temana människor, ledarskap och förändring. Utifrån ett Service Management-perspektiv tar vi upp konkreta åtgärder du kan ta till för att varje enskild medarbetare på IT ska bli mer nöjd med sin arbetssituation och därmed bidra till större kundnytta.

För mer information klicka här

 

Kontakta Oss Se alla Artiklar

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov