Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Marval Blogg

Cypersäkerhet: 5 Snabba steg till en säkrare organisation

Det blir allt mer vanligt med cyberkriminalitet och att skydda sin data borde vara av högsta prioritet, både organisationens och sin personliga data.

Förra året upplevde 689 miljoner människor i 21 länder cyberkriminalitet. Symantec identifierade en ökning på 36% av ransomware-attacker över hela världen. Ransomware är en attack som, när den initialiseras krypterar data genom att använda en kombination av AES och RSA-cifrar

Detta sker inte bara för privatpersoner. Patientdata, som hälsoorganisationerna har mycket av, är värda upp till 10 gånger mer än kreditkortsinformation.

När en skadlig attack inträffar gäller det att handla snabbt. Varje minut som spenderas mellan attacken, identifieringen av överträdelsen och dess upplösning bidrar till kostnaden. Organisationerna behöver utnyttja sina bästa tillgångar (människor, processer och teknik) för att minimera attacken på kort och lång sikt.


Snabba steg till ett säkrare företag

- Ställ in processer kring cybersäkerhet och kontrollera att de strikt följs.

- Automatisera uppgifter så att inga kritiska uppdateringar ignoreras eller försummas.

- Var proaktiv snarare än reaktiv. Regelbundna riskbedömningar hjälper dig att identifiera och hantera potentiella svagheter.

- Annullera daterad eller sårbar utrustning, om det behövs. Använd dokumentation för att stödja och påskynda förändring.

- Främja en kultur i din organisation som tar cybersäkerhet på största allvar. Säkerhetsöverträdelser orsakas ofta av försummelse eller mänskligt fel. Sprid meddelandet och förstärk allvaret med cyber-säkerhet både i ditt IT-team och organisationen.

Kontakta Oss Se alla Artiklar

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov