Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Marval logo
Servicedesk analytiker

Servicedesk analytiker

Som Servicedesk Analytikerr är du ofta dina kunders enda fönster på tjänstenivå, support och professionalism som finns tillgängliga i verksamheten. Tillsammans med att möta kommunikationsbehoven hos företag, kunder, användare, IT-personal och våra tjänsteleverantörer och partners. Du måste vara i kontroll, införa förtroende och främja ett professionellt tillvägagångssätt. Du är också en kontaktpunkt för rapportering av störningar eller potentiella störningar i tillgängligheten av tjänster eller kvalitet och rutinmässiga förfrågningar om tjänster.

Marval MSM kan hjälpa dig att möta denna utmaning. Om kunden är ny eller erfaren, helt enkelt genom att ange några nyckelord som namn, id, fråga eller tillgångsnummer, kommer Marval MSM automatiskt identifiera och presentera all information du behöver för en bra kundupplevelse och snabbkorrigering. Du kommer till och med att få veta om hur de kände förra gången de talade med Service Desk, så du kan ändra ditt tillvägagångssätt.

Analytiker klagar ofta på att behöva tillbringa sin tid mödsamt, låmgsamt gå deras väg genom skärm efter skärm av samtal som består av varierande arbetsbelastningar. MSMs kraftfulla åtkomstkontroller och visningar låter dig bara se och komma åt de aktiviteter du är behörig att komma åt.

Vi vet från erfarenhet att du som analytiker alltid vill ha din egen personliga syn på dina tilldelade arbetsbelastningar. Marval MSM fortsätter spara tid genom att låta dig enkelt konfigurera och spara dina egna färgkodade visningar. Med hjälp av MSM-grafisk rutnät kan du snabbt sortera, filtrera och välja samtal, oavsett storleken på din arbetsbelastning.

Marval MSM gör för första gången fix ratesr till en verklighet, inte en aspiration.

Spara tid och pengar, öka effektiviteten och kommunikationen samt förbättra användar- och kundupplevelsen.

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov