Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Marval logo
Byta ut min servicedesk/helpdesk mjukvara

Marval MSM-programvaran erbjuder ett brett utbud av avancerade tidsbesparande funktioner för att säkerställa att du levererar en världsklasstjänst, löser och hanterar kundförfrågningar snabbare än någonsin tidigare.

Framväxten av nya tekniska innovationer och ökad användning av molntjänster kommer göra hanteringen av din tjänsteinfrastruktur enklare, snabbare, bättre och mer kostnadseffektiv än någonsin för att hjälpa dig att erbjuda en positiv kundupplevelse.

Om du tycker din nuvarande mjukvarulösning eller manuell inställning är besvärlig eller oförmögen att möta de växande kraven på ditt företag, eller kanske det inte längre passar för ditt ändamål, bör du titta på Marval MSM.

Marval MSM kan användas i alla delar av ditt företag som kräver service och support, tillsammans med bevis för att uppnå och stödja alla branschstandarder och överensstämmelser (t.ex. ITIL, ISO / IEC 20000, ISO 27001 och ISO 9001) .

Marval MSM är en ledande mjukvaruhanteringsprogram som kan hjälpa din tjänstepersonal att göra sina jobb enklare, snabbare, bättre och billigare. Det är faktiskt tjänstepersonalens tillvägagångssätt att tillhandahålla en bra service och upplevelse för både företag och kunder.

MSM erbjuder ett smart och visuellt tilltalande användargränssnitt för att göra hanteringen av förfrågningar både enkel och intuitiv. Marval MSM erbjuder en integrerad supportmiljö, e-post, sociala medier, telefonsamtal, kunskapsartiklar, diskussionsforum och rapportering på ett ställe. Vilket eliminerar behovet av att flytta fram och tillbaka bland flera applikationer och windows för att lösa kundfrågor och förfrågningar.

Med sin innovativa, högpresterande funktioner som, resurs- och SLA-hantering, färdighetsdirigering, konfigurerbar affärsreglermotor, kundwebs självbetjäning, kompetensmatris, CMDB och dynamisk kunskapshantering, säkerställer MSM förbättrade förstegångsrätter medan intelligent processautomatisering. Användare Konfigurerar grafiska instrumentpaneler i realtid och förkonfigurerade rapporter som accelererar hanteringsbeslut med en förbättrad kundupplevelse.

Marval MSM är intuitivt och lätt att använda, även för icke-erfarna användare. Nya användare och frontlinjepersonal kan tränas och börja srbeta inom några timmar, medan kunderna kan komma åt portalen inom några minuter. För erfaren personal tillhandahåller MSM rätt verktyg för att leverera en världsklassig service, vilket garanterar din avkastning på investeringar.

MSMs kraftfulla processautomatisering möjliggör bästa specialuppdrag och val, tillsammans med intelligent ändringsgodkännande, riskbedömning och integrationsmöjligheter för att maximera investeringar i dina populära systemhanterings- och övervakningsapplikationer.

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov