Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Marval logo
Implementering

Implementering

Med Marvals genomförandeprocess och rutiner behöver kundernas värdefulla personalresurser inte byggas och skräddarsys lösningen, det är allt där, redo att vara påslaget. Från och med dag ett blir ditt team produktivt och kan fokusera på att förbättra den tjänst som levereras till företaget och dess kunder.

Marvals genomförandeprocedurer fokuserar på kundernas nuvarande prioriteringar, förbättrar kundupplevelse och kommunikation, konsekvent bästa praxis, investeringsskydd och risk / intern kostnadsminskning.

Projektimplementeringsmetoden från Marval innehåller en detaljerad projektplan som definierar aktiviteter och leveransmilstoler för både kunden och Marval.

Ett implementeringspaket kan till exempel innehålla:

 • Förberedelse av implementering och klassificering av workshops
 • Prototypfas
 • Operativ och administrativ träningsfas
 • Användaracceptanstest och gå-live-faser

MSM är den mest avancerade och lättanvända integrerade ITSM-programvarulösningen på marknaden idag och utökar omfattningen av serviceleveransen långt bortom den traditionella reaktiva helpdesken. Det samlar alla nyckelkomponentområden i en integrerad och proaktiv ram. En ram utformad för att hjälpa dina viktiga supportprocesser och procedurer.

MSM ger dig allt du behöver för att leverera en kvalitetsservice till verksamheten.

För att säkerställa ett snabbt och smidigt genomförande ger Marval en projektplan kopplad till provpolicyprocesser och planer baserade på branschstandarder. Verktyget levereras med standardklasser, roller, arbetsflöden och SLA-varningar.

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov