Ring oss idag +46 (0)8 623 18 80

Marval logo
Bortom IT - ett ESM-verktyg

Bortom IT - ett ESM-verktyg

Marvals kunder insåg ursprungligen som ett mjukvaruverktyg för IT-tjänster, snart att mjukvaran kunde vara lika effektiv en lösning när den användes på andra områden i organisationen som kräver service och support och inte bara för IT.

Marvals MSM används nu också över hela världen för aktiviteter som:

MSM för HR - perfekt som ett system för hantering av HR-förfrågningar, en snabb och lättanvänd webbportal med självbetjäning möjliggör förfrågningar och ändringar som ska hanteras och godkännas, från en löneförfrågan för att boka en utbildning.

MSM för Shared Services - idealisk för organisationer som vill distribuera en gemensam service-strategi, MSM tillhandahåller säker partitionering med omfattande funktioner för revision och åtkomstkontroll.

MSM för Fleet Management - alla fordonsrelaterade problem, inklusive uppdelningar, skador, leverantörshantering av delar och tillbehör samt resursplanering kan, och hanteras, med MSM. Livscykeln för ett fordon är fullt dokumenterat, granskat och kan rapporteras på.

MSM för Facility Management - För byggnadsunderhåll och bredare förvaltning av en företags egendom är planerade underhållsuppgifter enkelt planerade, hanterade och tilldelade. MSM Webs självbetjäningsportal möjliggör snabb registrering, spårning och kommunikation av förfrågningar antingen från en PC eller en mobil enhet. Allt från en felaktig generator, radio mast eller ett trasigt fönster kan rapporteras.

MSM för transporttjänster - för en offentlig sektor MSM hjälper till att säkerställa att dagliga transportbehov hos över 12500 studenter från 76 skolor är uppfyllda. MSM används för att registrera och spåra alla, och alla "busning" -problem, inklusive resefördröjningar, vägavbeställningar, vägavstängningar, olyckor eller ombordstigningar och ger noggranna rapporter om leverans och prestanda. Lätt att konfigurera affärsreglerna säkerställer att förfrågningar hanteras på bästa möjliga sätt, så att ingenting försvinner, ignoreras eller glöms - särskilt studenterna.

Oändliga möjligheter med Marval...

Oavsett dina önskemål har vi tekniken, kompetensen och arbetskraften för att uppnå dem.

Vi vet att du kan ha några frågor...

 • Beställ en
  Demonstration

  Upptäck fördelarna med att använda MSM, ett ärendehanteringssystem som är designat för att förbättra IT-tjänsternas kvalitet, öka kundnöjdheten och som sänker dina kostnader

 • Ladda
  Ner

  Här hittar du spännande och användbar information om ITSM

 • Marval Nordics
  Kundfallsstudier

  Ta del av hur andra använder Marval MSM för att lösa sina utmaningar inom IT Service Management

 • Kontakta
  Marval

  Kontakta oss för att diskutera dina servicebehov